Fortuna Reizen

Ir. Schiffstraat 51
7547 RE , Enschede
Tel: (053) 428 40 40

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 2,7 is gebaseerd op 2 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 15% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Eigenaar van deze onderneming?

claim dit bedrijf

Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Fortuna Reizen. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Stem en win prachtige prijzen! Stem op Fortuna Reizen en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over Fortuna Reizen, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

Beoordelingen over Fortuna Reizen

2,7
over 2 review(s)

Eerste indruk

6,0

2 pos / 0 neg

Service

1,0

0 pos / 2 neg

Prijs / kwaliteit

1,0

0 pos / 2 neg
2,7

Review behulpzaam?
JA NEE

vreemd gedrag
17 januari 2013 om 11:16 Meldt als ongepast

Na een bijeenkomst aan gemeld voor 2 dagen volendam.eerst 20 pp.boekingskosten en daarna een rekening,die terstond moet worden betaald. Na betaling een brief retour dat de reis op die datum niet doorgaat maar een dag later.
reis geannuleerd en geld retour gevraagd tot op heden nog niets mogen ontvangen, alleen een bericht dat het t.z.t. word terug gestort.Wacht nu dus al bijna 2 maanden op mijn geld. Mijn conclusie: geen fortuna reizen meer voor mij


Stem en win prachtige prijzen! Stem op Fortuna Reizen en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over Fortuna Reizen, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

2,7

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 1

mijd deze organisatie
04 mei 2011 om 23:16 Meldt als ongepast

Pas op dat je er niet intuint want dat zal je een hoop ergernis schelen. Beloofde kortingen op buitenlandse reizen worden niet doorberekend, Met name oudere en willoze mensen worden gedupeerd. Zijn niet bij de ANVR aangesloten, zodat ze hun gang kunnen gaan.

Geen enkele Valse beloftes. Misleiding en geen reactie op klachten. Onbehouwen en onbeschoft aan de telefoon.

  Commentaar (2)


door jana - 11 september 2014 om 22:37 Meldt als ongepast
Ik ga al 10 jaar mee met Fortuna .Het is goed verzorgd en ideaal .Je hoeft niet met koffers te sjouwen van en naar de bus .De hotels zijn altijd mooi en netjes .De mensen van Fortuna zijn heel lief en zorgzaam En de reisjes zijn zeer goedkoop dus betaalbaar .Ben al zo vaak mee geweest het is top .Ja de verkoopochtend zijn saai voor sommige mensen .Ik heb nooit wat gekocht alleen de reisjes doe ik .Fortuna krijgt van mij een dikke vette 10.Door hun heb ik steeds mooie dingen gezien en mee gemaakt .En kopen doe je zelf ,ik doe dat niet .En nu op naar Italie .


door chris visser - 17 januari 2013 om 11:18 Meldt als ongepast
geachte heer zwarte, had ik dit bericht maar eerder gelezen. had me veel ellende bespaard.


Locatie van Fortuna Reizen op de kaart

Ir. Schiffstraat 51
7547RE, Enschede