Van der Linden Caravan en Campers

Seizoensweg 6
7532 SL , Enschede
Tel: (053) 461 09 77

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 8,6 is gebaseerd op 30 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 25% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Eigenaar van deze onderneming?

claim dit bedrijf

Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Van der Linden Caravan en Campers. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over Van der Linden Caravan en Campers

8,6
over 30 review(s)

Eerste indruk

8,4

29 pos / 1 neg

Service

8,9

29 pos / 1 neg

Prijs / kwaliteit

8,6

29 pos / 1 neg
9,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Onder onze Flair camper hydrolische steunen ...
07 mei 2010 om 22:34 Meldt als ongepast

Onder onze Flair camper hydrolische steunen laten monteren door van der Linden en Haiko , ben uiterst tevreden met het systeem en kwaliteit van het werk,deze jongens weten nog wat werken is tot snachts 1 uur en bij 1 klein probleempje wat achteraf mijn fout was komen ze aan huis in Friesland dat is service die je nergens vind Peter ga zo door en ik zal je veel camperraars toesturen, als het goed is heb je ook Fam Eleveld bij je gehad voor steunen


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Prima vakman, zeer correct. Hier krijg je ...
08 april 2010 om 09:45 Meldt als ongepast

Prima vakman, zeer correct.
Hier krijg je waar voor je geld.
Hij geeft altijd juist advies.
Als er wat gebeuren moet aan de caravan/camper is het terecht.
Er worden nooit onnodige reparaties uitgevoerd


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Kan iedereen aanraden om eens naar dit ...
01 februari 2010 om 22:53 Meldt als ongepast

Kan iedereen aanraden om eens naar dit bedrijf te gaan met uw camper het zijn gewoon vakmensen met veel ervaring en deskundigheid .
Ik kom zekers terug met onze Dethleffs camper uit bj 2008
Koen nog bedankt voor de tip!


8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Zaterdag ons huisje weer opgehaald bij peter ...
01 september 2009 om 20:52 Meldt als ongepast

Zaterdag ons huisje weer opgehaald bij peter en daniel en kan iedereen aanraden om daar de caravan in onderhoud te geven is gewoon goed en de service is top groeten Rene


9,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf is als ...
30 augustus 2009 om 16:47 Meldt als ongepast

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf is als volgt.
Professioneel van opzet en service.
Adviezen perfect, goede kennis van zaken
Mensen die vooruit denken als een een mover besteld goede voorlichting en als er verder iets opvalt aan de caravan wordt dit netje,s gemeld met een advies. Bij mij waren dit o.a wiel lagers, die heb ik meteen laten vervangen,en had een vakantie zonder problemen ( 3500km)
Komen hun afspraken zoals ik heb ondervonden goed na, en hebben een goede reputatie.

Hebben aan mij een vaste klant.


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Caravan laten maken en uiterst te vreden over ...
21 augustus 2009 om 22:23 Meldt als ongepast

Caravan laten maken en uiterst te vreden over de reparatie en service en geen eigenrisico betaald gewoon grote klasse Groeten Maarten de Vries


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Onze caravan aangeboden voor het plaatsen van ...
07 juni 2009 om 22:55 Meldt als ongepast

Onze caravan aangeboden voor het plaatsen van een mover en beurt in april ,nu terug van de vakantie nog steeds uiterst tevreden met de geleverde werkzaamheden door de Firma vd Linden wij komen zekers terug bij deze vakmensen,wilt u een fijne en veilige vakantie ga dan eerst even naar vd linden met uw caravan. Groeten Fam Grootenhuis


8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Wij hebben onze Hobby caravan aangeboden bij ...
05 mei 2009 om 22:48 Meldt als ongepast

Wij hebben onze Hobby caravan aangeboden bij Peter en Daniel en zijn tevreden over de uitgevoerde onderhouds beurt ,ook hebben wij een Truma mover laten monteren.
Zijn erg tevreden en kunnen van der linden caravan aan iedereen aanraden die gek is met zijn caravan. Ga zo door jongens {ook Daniel }


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Na schade aan onze caravan hebben wij deze ...
23 november 2008 om 14:06 Meldt als ongepast

Na schade aan onze caravan hebben wij deze aangeboden bij van der Linden caravan en kampeerauto,onze eerste kennismaking met dit bedrijf De schade is zeer profesioneel gerepareerd en Peter en Daniel hebben ook nog een onderhouds beurt uitgevoerd,waar eindelijk de beurt eens goeduitgevoerd werd ten opzichte van een bedrijf bij ons uit de buurt.Wij hebben al meerdere mensen uit onze kennissen kring gehoord dat ze al langer klant zijn en allen zeer tevreden zijn,echt een aanrader dus.Ga zo door jongens


9,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Geweldig klein bedrijf. Peter (de eigenaar) ...
05 maart 2008 om 20:54 Meldt als ongepast

Geweldig klein bedrijf. Peter (de eigenaar) is gestart in 2006 en hij gaat echt voor zijn klanten. Wij hebben een beurt laten doen en na vele jaren bij een erkend caravanbedrijf dit te hebben gedaan zijn zoals het hoort eindelijk de trommels etc. erafgehaald en nagekeken. Dit bedrijf is echt een aanrader en onze ervaring is dat hij altijd klaar staat. (ook met koffie)